Home » FCA , Fiat

Fiat CEO François spreekt tot Mirafiori en toont SUV

4 juli 2012 19:03 ��n reactie

De kortstondige onthulling van de Fiat 500X deed gister alle harten sneller kloppen en waarschijnlijk ook bij wie hoopt op beterschap voor Mirafiori. Bij Fiat hebben ze behoorlijk gevoel voor drama, dat is een ding wat zeker is… Toen gister op de valreep letterlijk maar een paar seconden op een flinke afstand het ‘poppetje gezien, kastje dicht’ effect vakkundig werd toegepast, vielen alle monden om ons heen open vanwege deze cliffhanger, maar vooral ook dankzij de woorden van de Franse Fiat CEO Olivier François. Fiat heeft op eigen bodem in een oud Torinees industrieel complex laten zien wat de toekomst zal brengen, mits de hang naar deze toekomst er is. In het OGR gebouw hing een vibe van ouderwetse Piemontese ondernemerschap;

We komen nu tot het eind van onze eerste reis met de 500L, hier in ons oude industriële hart, in onze Loft. Voordat we weer vertrekken is er echter nog één deur die geopend moet worden. Een speciale garagedeur, waarachter onze visie, onze doelen, onze dromen en ook onze toekomst schuil gaat. Een toekomst van hen die verder willen komen, verder dan het voor de hand liggende, verder dan de vooroordelen en verder dan de huidige moeilijke omstandigheden. Voor degene die wil blijven groeien en zich wil blijven verbazen, door vandaag te werken en te bouwen aan de dag die komen zal.

We hopen samen met de 5000 werknemers van Mirafiori dat deze enigszins mystieke woorden, een soort strohalm kunnen vormen, zolang de fabriekshal leeg blijft. Fiat zoekt namelijk tijdens deze periode van inzakkende markt, ook naar betere voorwaarden, zodat het niets meer hoeft te vrezen van een bepaalde vakbond en de export vanuit Turijn succesvol kan beginnen.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

1 reactie »

  • Lusso schrijft:

    Ik denk dat de dealers zitten te springen om die 500X, alsook de arbeiders van Mirafiori die terug aan de slag willen… Produceer dat ding dan toch.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

FCA , Fiat

Lees meer over

, , ,

Volg ons

Advertenties