Fiat live vanuit Los Angeles Auto Show 2012

Fiat gaat voor het eerst echt los op een Amerikaanse autosalon. De komende week is het namelijk tijd voor de Los Angeles Auto Show, iets wat normaal niet veel meer is dan een voetnoot. Maar nu Lingotto een hele 500-reeks presenteert in Californië, zijn we als redactie al een paar dagen zoet met de nodige berichtgeving. Het merk ‘500’ zien we hier voor het eerst echt vorm krijgen, met een hele aantrekkelijke wereldprimeur voorop, de 500L Trekking. Deze zien we zoals gezegd in Genève terug volgend jaar.

[nggallery id=887]

De Amerikaanse 500L-modellen vallen ons trouwens ook op vanwege de prachtige nieuw lichtunits aan de voorzijde met LED-techniek. Zelfs hierin is het 500-logo terug te vinden. Dat geldt trouwens ook voor de koplampen van de elektrische 500E die ook schittert vanwege een prachtig hagelwit interieur. Fiat heeft dus oog voor detail en dat valt bij de Amerikaanse media in de smaak, merken wij. Bekijk in deze uitgebreide galleries de foto’s die gemaakt zijn door autoblog.com.

[nggallery id=888]

Een gedachte over “Fiat live vanuit Los Angeles Auto Show 2012

  • 29 november 2012 om 16:18
    Permalink

    De VS versie van de 500L lijkt me binnen beter afgewerkt. Meer naar het niveau van de Idea. En die lichtunits zijn veel mooier (cooler) dan de onze.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.