Fiat Ottimo komt ook als Sport in China op de markt

Ottimo Sport

De Fiat Ottimo krijgt in China straks ook een sportieve look, zoals wij dat enkel van een Giulietta kennen. We zeiden al eens dat de Fiat Ottimo in China met Italiaanse gerobotiseerde transmissie met dubbele droge koppeling geleverd zal worden (DDCT/Alfa TCT) en dat zal dan vooral met deze versie te maken hebben. Fiat wil duidelijk een jong Chinees publiek aanspreken, die misschien zelfs gewend zijn om doorgaans bij de grote concurrenten te shoppen. Concurenten die nu nog lichtjaren voorsprong hebben op Fiat. Maar een degelijk en goed begin is het halve werk.

Ottimo Sport3

De Ottimo Sport die hier vast is vastgelegd tijdens een test, komt later dit jaar op de markt. In april is het eerst de beurt aan de standaardversie van de hatchback, die in november reeds getoond werd in Guangzhou. De sportversie is vooral te herkennen aan donkere details in het frontaal en grote lichtmetalen velgen in twee tonen. Een felrode lak staat uiteraard op de optielijst en ook in het interieurs zien we de Alfa-kleur terug in het met stiksel afgewerkte leer.

Ottimo Sport2

4 gedachten over “Fiat Ottimo komt ook als Sport in China op de markt

 • 24 januari 2014 om 11:40
  Permalink

  Ik snap het wel. Wat voegt deze toe aan het gamma van Fiat wat de Bravo niet heeft? De automaat misschien. Qua uiterlijk en interieur kan deze Ottimo nog niet eens in de schaduw van de Bravo staan.

  Beantwoorden
 • 26 januari 2014 om 15:01
  Permalink

  Waarom hier niet ?
  De auto is niet mooier als de Bravo maar deze moet wel een keer vervangen worden .

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.