Home » FCA , Lifestyle

Fiat zoekt nieuw reclamebureau voor toekomstige campagnes

17 oktober 2013 21:39 6 reacties

fiat reclame

Fiat Group Automobiles laat zich momenteel adviseren over toekomstige reclamecampagnes. Die worden vooralsnog vooral door de bureau’s Leo Burnet en Armando Testa bedacht, die overigens ook door Lingotto gevraagd zijn om over de brug te komen met nieuwe ideeën. Maar ook Kube Libre mag zich van z’n beste kant laten zien. Fiat wil een meer internationale benadering met het oog op de modellen die de komende jaren op de internationale markt zullen verschijnen, vanaf 2014. Hierbij moet vooral aan Alfa Romeo, Lancia/Chrysler en Jeep gedacht worden. Voor de campagnes voor het 500-gamma, maakt Fiat gebruik van een Amerikaanse producent, wat voorlopig ook zo zal blijven.

fiat reclame2

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

6 reacties »

 • alfaspeed schrijft:

  Ik geloof dat we ons moeten aanmelden. Genoeg en geweldige ideeen hier.! 8)

 • Dutchbird schrijft:

  Zou mij iets verbazen als alles bij het oude blijft. Het is de manier om bureaus weer scherp te krijgen.

 • bvanarum schrijft:

  Ik vind de Amerikaanse versie van de 500L wel goed, Italians are coming. http://www.fiatusa.com
  Waar ze zich zorgen om moeten maken zijn de Ned.websites van Alfa, Lancia en Fiat, die zijn qua opbouw (al jaren) dramatisch slecht !!!. Bijv. een auto configureren is een complete afgang. Kijk eens naar div. concurrenten (Audi), vele malen beter.

 • squadra schrijft:

  Ik weet nog wel een mooie voor de 4C. Locatie Sicilie tijdens de Targa Florio. Je ziet de huizen en de wegen en dan ineens hoor je alleen maar geluid de Alfa Romeo Tipo33 met achter het stuur Nino Vacarella. Je ziet Nino aan het werk achter het stuur tijdens echte beelden van de Targa. Daarna rijd de Tipo 33 een tunnel in, daarna komt de nieuwe Alfa Romeo 4C de tunnel uit met ook Nino Vacarella aan het stuur met een prachtige sound rijd hij de wegen vandaag de dag. Daarna zie je het gezicht van Nino als hij de auto parkeerd langs het beroemde pit gebouw van de Targa met een big smile. Dan de tekst in beeld Great Legends never Di the new Alfa Romeo 4C!

  Ciao

  Squadra 8)

 • Lancia4Ever schrijft:

  Ik had al kippenvel bij het lezen Squadra dus kun je nagaan, FGA lees dit aub! 8)

 • squadra schrijft:

  Lancia4Ever,

  Ik weet nog een hele leuke!!

  Deze is voor de FIAT 500L Trekking.

  Italie Dolomieten in de winter. Een klein prachtig wintersport plaatjes met pakken sneeuw. Je ziet de bergen en de omgeving dan een mooi chalet in het dorpje. We krijgen het huis te zien de slaapkamer er ligt een gewone heer zoals jij en ik in bed met naast hem een prachtige blonde vrouw. Je kan aan alles zien dat hij met haar een wilde nacht heeft gehad :-D. hij word wakker en kijkt op de klok SHIT SHIT STRESS hij is te laat en buiten ook nog pakken sneeuw. Hij komt buiten en de buren zijn allemaal sneeuw aan het ruimen om hun auto’s vrij te maken de man lacht en we zien nu voor het chalet de nieuwe FIAT 500L Trekking in het geel staan! hij stapt in en rijd zo weg zonder niks te doen. Hij scheurt de weg af naar beneden door het dorp met handrem bochten om op tijd te komen SHIT allemaal file door toeristen!
  Dan maar over de skipiste met de 500L Trekking. Tussen de skiërs door geeft hij serieus gas om beneden bij de lift aan te komen, daar staan 2 heren in rode skipakken Fernando Alonso en Kimi Raikkonen. De man parkeert de nieuwe FIAT in een powerslide naast het lift huisje en zegt tegen beide coureurs helemaal rood! am i to late NO zegt Alonso met een lach waarop Raikkonen zegt your just on time!!

  En de man zet de eerste lift aan naar boven dit is namelijk zijn werk! met dan de tekst in beeld: THE NEW FIAT 500L TREKKING FOR EVERY TIME!

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

FCA , Lifestyle

Lees meer over

,

Volg ons

Advertenties