Ingezonden foto: “Een Lanciaatje op z’n kant”

Lancia op zn kant

Een AutoEdizione-lezer aan de wandel door Rome kwam een op een wel heel bijzondere wijze geparkeerde Ypsilon Bicolore tegen niet ver van de Spaanse trappen. Het leek zowaar om stille kracht te gaan of een mysterieus gebrek aan evenwicht, want de Ypsilon had nog geen krasje toen de eigenaresse ‘m even later weer op vier wielen zag staan. Zelfs niet op de linker zijspiegel. Romeinse vandalen met fluwelen handschoenen dus… De politie stond voor een raadsel. We bedanken onze trouwe lezer ‘AR159’ voor deze overigens prachtige surrealistische foto’s.

Heb je ook een leuke originele foto met Italiaanse auto voor ons klaarliggen? Schroom dan niet om ‘m naar ons op te sturen naar [email protected]. Alvast bedankt!

2 gedachten over “Ingezonden foto: “Een Lanciaatje op z’n kant”

 • 4 oktober 2011 om 18:09
  Permalink

  Zou ook een boze vrachtwagen chauffeur kunnen geweest zijn die er niet langs kon.
  Waar ik vroeger woonde was het heel normaal om dubbel geparkeerde auto’s (iedereen parkeert er dubbel of driedubbel) door een stel gespierde kerels op een andere plek gezet werden.

  Beantwoorden
 • 6 oktober 2011 om 12:19
  Permalink

  Dat viel me wel op dubbel parkeren tot 3 lagen is daar niet gek. Ik vermoed dat het inderdaad een vrachtwagen chauffeur is geweest die er last van had aangezien de achter wielen bijna in het hard van de redelijk krappe bocht hebben gestaan (op het plaatje alleen links rechts vliegt 😆 ).

  Tja “Rare jongens die Romeinen”

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.