Home » Lamborghini

Lamborghini heeft grote plannen en wil graag blijven verrassen

2 augustus 2011 18:34 ��n reactie

Lamborghini teaser

Lamborghini toont een verrassing in Frankfurt en speculeert de laatste dagen graag over de toekomst. Het is duidelijk dat zelfs in de kleine wereld van de bouwers van ‘supercars’, elkaar geen rust gegund wordt. De aloude strijd tussen ‘il toro’ en ‘il cavallino rampante’ laait weer op, nu Ferrari weer steeds harder groeit en de ambitie heeft om elk jaar een nieuw model te lanceren. Het doorgaans wat meer behoudende Lamborghini laat dit niet oogluikend toe en begint alvast met een teaser (afbeelding boven) voor de aanstaande Duitse autosalon van Frankfurt.

‘Het naar Frankfurt toe racen’ waar de mensen uit Sant’Agata Bolognese hier op doelen, heeft waarschijnlijk te maken met een eerste circuitversie van de alles verslindende Aventador LP700-4. Niets wijst er echter op dat dit ook zo is.  Hoewel deze al in ontwikkeling is, durft verder nog niemand openlijk te beweren dat het al om een Roadster versie van het nieuwe topmodel zou kunnen gaan. Inmiddels fantaseert men op het intertnet (afbeelding onder) ook graag over een ‘SV’ (Super Veloce) versie het ook hiervoor misschien nog wat vroeg is.

Aventador SV

Ander geluiden over de toekomst komen ook steeds meer naar buiten; zo zal de vierdeurs Estoque er in 2014 toch komen, voorzien van een V10 met turbo en met meer dan 600 pk. Mogelijk zullen technici uit Ingolstadt de Italianen ook helpen aan een hybride versie van de supersedan. In 2015 komt er naar verluid zelfs een open versie van de Estoque. De Estoque wil graag concurreren met Ferrari’s succesvolle FF. In 2013 komt de ‘Cabrera’ op de markt als vervanger van de Gallardo. Deze zal een V10 hebben met 570 pk en vierwielaandrijving. In 2014 volgt de 150 kilo lichtere Superleggera versie met ongeveer 600 pk.

Lamborghini Estoque

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

1 reactie »

  • Lusso schrijft:

    Ik gok op de Estoque…

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Lamborghini

Volg ons

Advertenties