Lancia Flavia ‘Red Carpet’ by Poltrona Frau in Venetië

Lancia’s eigen ster op het witte doek tijdens de 96ste filmbiënnale in Venetië is de nieuwe Flavia in de ‘special edition’ uitvoering ‘Red Carpet’ by Poltrona Frau. Het betreft een witte Flavia zoals we die kennen, maar dan uitgevoerd met prachtig rood leer van Polle Frau®, een mooi Italiaans merk dat reeds een lange traditie heeft met een merk als Lancia. Zowel Lancia (sinds 1906) als Poltrona Frau (sinds 1912), ontstonden in het beging van de twintigste eeuw in de bruisende nijverheid van Turijn. Sinds 1984 is het prachtige leer op diverse Lancia’s terug te vinden.

De Flavia Red Carpet doet zijn naam eer aan en brengt deze dagen de filmsterren netjes naar de rode loper (foto boven). Ook de Thema en de Voyager zullen deze rol vervullen. Verder is deze speciale editie van de Flavia terug te vinden op het terrein van het inmiddels befaamde Lancia Café (foto onder).

Een ander hoogtepunt voor hoofdsponsor Lancia, is natuurlijk de presentatie van de korte film van Gabriele Muccino. We hebben al veel geschreven over deze film, die rijkelijk gevuld zal zijn met elegante Lancia’s en Prima Donna’s. De hoofdrollen zijn voor Francesco Scianna en Helena Mattson. Het is een nieuw hoogtepunt voor Lancia, na rollen in ‘soliti ignoti’ uit 1958, ‘Il sorpasso’ uit 1962, ‘Profondo rosso’ uit 1975 en ‘Pour la peau d’un flic’ uit 1981. De korte film zal in het Lancia Café in première gaan. Intussen neemt de Musa op gepaste wijze afscheid van ons in een laatste creatie van Muccino…

httpvh://youtu.be/PqDhgHWyD0g

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.