Home » Lancia , Lifestyle

Lancia met eigen film naar Venetië

7 augustus 2012 18:23 2 reacties

Lancia warmt zich op als hoofdsponsor van de negenenzestigste filmbiënnale van Venetië van 29 augustus tot 8 september. Dit jaar wordt Lancia zoals we al eerder vertelden, in de meest letterlijke zin van het woord onderdeel van de filmwereld. Regisseur Gabriele Muccino werkte de afgelopen maanden aan 5 verschillende spotjes en een korte film, waarvan we op het festival de première mogen beleven. Alles staat uiteraard in he teken van ‘La Dolce Vita’ tegen een Romeinse achtergrond. Lancia heeft met deze entourage reeds de Delta, Ypsilon, Thema, Voyager en Flavia gepromoot onder de titel ‘A date in Rome’.

Dat is ook de naam van deze nieuwe site, waarop uiteindelijk ook de korte film “She was here” zelf te zien zal zijn. Op de site vind je al wat achtergrondinformatie over de productie in typische jaren ’60 stijl, plus de trailer die je hieronder ook kunt bekijken. De hoofdrollen zijn voor de Palermitaanse acteur Francesco Scianna en de Zweedse Helena Mattson. Scianna speelt de rol van een journalist uit een Zuid-Italiaans dorp op bezoek in het grote Rome. Er ontstaat vervolgens een gelukkig weerzien tussen twee oude geliefden, waarvan de een inmiddels een filmster is geworden in Amerika en de ander een reporter in Italië.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

2 reacties »

  • Hans75 schrijft:

    ik zie eigenlijk liever dat lancia auto’s maakt..

  • Lusso schrijft:

    @Hans75 Dat was ook mijn eerste gedachte! Niettemin ziet het filmpje er veelbelovend uit.

    Ze hadden beter het budget gebruikt om de gelimiteerde versie van de Stratos uit te brengen waar iedereen op zat te wachten. Dat had een betere marketingstunt geweest.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Lancia , Lifestyle

Lees meer over

, , ,

Volg ons

Advertenties