Lancia Musa 2011 met Elisabetta Canalis op de achterbank

De Lancia Musa 5th Avenue wordt vanaf eind volgende week gepromoot met een ‘nieuw model’ op de achterbank. Dat wil zeggen, Lancia’s nieuwe gezicht voor de nodige publiciteit Elisabetta Canalis, debuteert achterin de nieuwste versie van de Musa in een reclamespot die vanaf 19 februari te zien zal zijn. Het is natuurlijk een knipoog naar de gitaarspelende Carla Bruni, een paar jaar geleden. Maar ja, die heeft nu natuurlijk al een tijdje een heel ander contract lopen in Frankrijk. Bruni begon ooit al fietsend in een spotje met de stijlvolle Thesis.

Het Italiaanse vriendinnetje van George Clooney geeft te kennen dat ze erg blij is met haar rol voor Lancia en dat ze trots is op het feit, dat ze een typisch Italiaans product mag promoten. Zoals je al bij ons hebt kunnen lezen, zal Canalis ook het gezicht zijn in de campagne voor de nieuwe Ypsilon, die in Genève zal debuteren. Canalis is net terug uit Los Angeles, waar ze samen met een filmcrew hard heeft gewerkt aan de nieuwe publiciteitscampagne van Lancia.

Na de uitgebreide spot van de Ypsilon ‘Collezione 2011’, belooft ook dit spotje weer heel wat te worden. Het lijkt erop dat Lancia in aanloop naar Genève al begonnen is met een uitgebreide promotie van het merk. Wie weet zullen we dit soort stijlvol beeldmateriaal dan ook steeds meer buiten de Italiaanse landsgrenzen gaan zien, nu Lancia een uitgebreider gamma zal krijgen en een aanzienlijk groter dealernetwerk door heel Europa. Het zal een hele klus zijn voor het al jaren kwakkelende merk. In het plan dat ‘La Nuova Lancia’ heet, is de verkoopdoelstelling voor de nieuwe Ypsilon bijvoorbeeld hoger dan voor een model van Lancia.

7 gedachten over “Lancia Musa 2011 met Elisabetta Canalis op de achterbank

 • 9 februari 2011 om 17:01
  Permalink

  Liever Elisabetta Canalis naast me in de Alfa 4C GTA….

  Beantwoorden
 • 9 februari 2011 om 18:51
  Permalink

  @Bart Jan:
  moah, toch liever op de achterbank… ben wat praktischer ingesteld.. heb liever mijn handen aan wat knoppen dan op het stuur… 😉

  Beantwoorden
 • 9 februari 2011 om 21:14
  Permalink

  Heeft iemand trouwens al de Chrysler 200 reclame gezien met rapper Eminem??

  Beantwoorden
 • 9 februari 2011 om 21:28
  Permalink

  Cool hè? Het schijnt een echte hit te zijn in de VS. Heb altijd al gezegd dat Lancia goed is in reclame’s. Olivier François moet het groene licht hebben gegeven voor de spot met Eminem.

  Beantwoorden
 • 9 februari 2011 om 22:57
  Permalink

  Doe mij toch maar een reclame met Elisabetta….

  httpv://www.youtube.com/watch?v=c4epsfswTlM&feature=related

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.