Lancia Ypsilon nu vernieuwd met Fashion city car als titel

Lancia presenteert een jaar na de introductie de 2012 collectie voor de succesvolle Lancia Ypsilon, die nu officieel de bijnaam ‘Fashion city car’ krijgt. In (deze derde spot onderaan dit bericht), als onderdeel van een uitgebreide reclamecampagne onder regie van Gabriele Muccino, zien we nu de Romeinse achtergrond in het kader van het zoete leven dat Lancia heet. Stijlvol genieten vormt het hoofdthema. In maart toonden we je al de voorbereidingen op dit spotje en binnenkort zien we dezelfde achtergrond ook terug in een korte film over Liefde, Rome en Lancia en een nieuwe spot voor de Thema.

De nieuwe collectie van de Ypsilon is vanaf nu de dealer te bewonderen en brengt vooral voor de populaire Gold editie de nodige veranderingen met zich mee in; De twee tonen in het interieur vallen daarbij op, dankzij de toevoeging van de kleur beige. Er is ook een nieuwe zwarte stof beschikbaar voor de flanken van de stoelbekleding met de naam ‘Star’ (centrale gedeelte in beige Castillo) en prachtig leer met de naam ‘Vintage’ voor het dashboard en de deurpanelen. Omrandingen van de ventilatieroosters, de radiobediening aan het stuur en bepaalde andere elementen hebben de chique afwerking ‘Eco-Chrome’ gekregen. Kortom, nog meer stijlvolle verfijning geheel in ‘Dolce Vita’ stijl. Het instapmodel Argento Nuova Collezione heeft nu standaard airconditioning en Start&Stop systeem en begint al bij 10.500 euro. De Platinum bovenin heeft alles wat de Gold Nuova Collezione ook biedt, maar dan met mooi beige leer voor bekleding van stoelen en dashboard. Versnellingspook en handrem zijn ook compleet afgewerkt in leer.

Lancia biedt in Italië momenteel extra korting op de LPG versie BiFuel en ook de instapper 1.2 69 pk Argento kan met extra korting al weg. Lancia gaat de crisis op de lokale markt dus flink te lijf. Op 19 en 20 mei openen de landelijke Lancia dealers hun deuren in verban met deze Ypsilon Nuova Collezione 2012. In april haalde de Ypsilon 5,8% van de totale markt. Een record dat sinds 2001 niet meer is voorgekomen.

4 gedachten over “Lancia Ypsilon nu vernieuwd met Fashion city car als titel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.