Home » Lifestyle , Maserati

Lapo Elkann naar het werk in Maserati Ghibli

30 september 2013 10:05 3 reacties

Lapo auto1

Lapo (alias ‘ik parkeer waar ik wil’) Elkann heeft nu ook eindelijk de Italiaanse E-segment auto die bij hem past, namelijk een mooie Maserati Ghibli S Q4. Dit keer geen babyblauwe California, matzwarte GranTurismo of 458 Italia met camouflageprint, nee zelfs geen Abarth 695 met pied de poule jasje, maar een nette gedistingeerde zilverkleurige Ghibli. Parkeren geschiedde dan ook voor de verandering eens keurig binnen de daarvoor speciaal geschilderde gele lijntjes.

Lapo auto2

De kleinzoon van Agnelli, die net zo lief heel Milaan even lam legt met een Jeep in ‘assault’ tint, houdt zich dus momenteel enorm in en geniet net zo goed van het meer verfijnde Italiaanse leven. Lapo zweert uiteraard bij de Italiaanse auto en ziet mensen die bewust kiezen voor een Duitse ‘filevuller’ maar als vreemde robots, die geen verschil zien tussen een koelkast en een vierwieler. Als internationaal erkende stijlpredikant houdt hij over dit vreemde natuurverschijnsel zelfs de nodige lezingen.

Lapo auto3

Lapo Elkann vindt de keuze voor het Italiaanse voertuig niet meer dan een uitermate logische. Aan het begin van z’n carrière stuurde hij deze boodschap al de wereld in, toen hij zich bijvoorbeeld nog verplaatste in een tintelende Alfa Romeo 147 GTA (foto onder). Op de achterzijde prijkte samen met de driekleur de titel: “la vita è troppo corta per non guidare italiano“ (het leven is te kort om niet Italiaans te rijden)… Leipe Lapo is een man naar ons hart.

Lapo auto4

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

3 reacties »

 • alfaspeed schrijft:

  Bravo !!!!! 8)

 • Dutchbird schrijft:

  Wat een aso…. gewoon je auto op een zebrapad parkeren en dat is niet de enige keer zo te zien.

 • Di Segno schrijft:

  Ergens,

  Kan ik ‘m wel waarderen die leipo, maar dit soort infantiele egocentrisch gedrag van een pestverwend rotjong, zou toch bruut gecorrigeerd moeten worden; in de shredder die wagen van ‘m en z’n rijbewijs erbij.

  Maar ja..Italie…hij is lid van een van de rijkste en invloedrijkste families, dan mag je alles…

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Lifestyle , Maserati

Lees meer over

Volg ons

Advertenties