Maserati Ghibli vanaf september op missie in Amerika

Ghibli1

Amerikaanse analisten verwachten veel van Maserati’s daadkracht voor de komende jaren. Vooral de lancering van de Ghibli in september zal bijdragen aan het serieus concurrentie bieden in het E-segment en 50.000 verkochte auto’s op jaarbasis tegen 2015. Max Warburton van Sanford C. Bernstein noemt het een ambitieus, maar geen onmogelijk plan. De juiste kwaliteit en een sterk netwerk, gaan de drietand in de VS naar een hoger plan helpen, aldus de analist. Volgens Benedetto Olivetani van Maserati productontwikkeling, is de Ghibli de ideale auto om voor het eerst met succes klanten weg te houden bij de Duitse concurrentie.

Fiat-topman John Elkann noemde vorige week de eerste signalen zeer hoopgevend. Zowel de Quattroporte als de Ghibli voldoen wat de eerste belangstelling betreft, alvast aan waar men op hoopte. Het merk met de drietand is dus gewild en zal in Amerika, dankzij de Ghibli al vanaf 65.000 dollar verkrijgbaar zijn.

Ghibli2

2 gedachten over “Maserati Ghibli vanaf september op missie in Amerika

  • 1 juli 2013 om 22:02
    Permalink

    € 50.000 dat is niet duur waarom moeten die dingen hier dan zo duur zijn ze moeten daar nog heen ook dat kost lijkt me meer als hier.

    Mooi folder plaatje op de zwaan te Rotterdam (geshopt dat wel maar wel netjes 😉 ).

    BeantwoordenReport user

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.