Maserati Quattroporte 2013 zonder camouflage

We zullen de nieuwe generatie Maserati Quattroporte de komende dagen steeds beter kunnen bekijken, want in Turijn zijn inmiddels de exemplaren gespot, die bezig zijn met een finalerondje voor de check en dubbel-check. Over camouflage kun je haast niet meers spreken, want behalve de lichtunits en logo’s, is alles nu blootgesteld aan het Piemontese najaarszonnetje.

Gisteren schreven we al dat de productie in stadsdeel Grugliasco steeds meer zal toenemen het komende jaar en dat men zelfs in één vloeiende beweging zal doorpakken richting de productie van de E-segment Ghibli. Deze laatste zien we naar schatting over een jaar met dezelfde soort plakbandresten rondrijden in de straten van Turijn.De Ghibli wordt onder andere met een krachtige V6 diesel uitgerust en zal ook met vierwielaandrijving op de markt verschijnen evenals de Quattroporte met V6.

De nieuwe QP ziet er -ook in het grijs- buitengewoon goed uit met z’n ‘aanvallende’ neus en coupé-achtige smaakvolle welving en raamlijn op de zijkant. Blijf onze site regelmatig bezoeken, want we verwachten meer foto’s vandaag of morgen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.