Home » FCA , Maserati

Officine Maserati Grugliasco draait volgend jaar op volle toeren

20 november 2012 11:48 2 reacties

Zoals gezegd is de productie van de nieuwe Maserati Quattroporte in Turijn reeds op gang aan het komen en precies over een jaar zal hetzelfde het geval zijn met de E-segment sedan Ghibli. Deze week is met de vakbonden een akkoord getekend voor de laatste fase van de re-integratie van alle werknemers van Officine Maserati Grugliasco, het voormalige personeel van Bertone. In de loop van 2013 komt er dus een eind aan een langdurige overgangsfase van rond de vier jaar. Momenteel is het opnemen van 450 man personeel reeds begonnen.

Met de productiestart van de Ghibli volgend jaar, begint vervolgens de toevoeging van nog eens 550 werknemers. Uiteindelijk zal de Maserati-fabriek iets meer dan 1000 man in dienst hebben, wat nog nooit in de geschiedenis van het merk is voorgekomen. De regionale vakbondsleiders zijn hoopvol gestemd en zien in de productie van deze luxe auto’s, die voornamelijk voor de export bestemd zullen zijn, een kansrijk en duurzaam plan.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

2 reacties »

  • squadra schrijft:

    Hier een leuke tip voor iedereen die gek is van Bertone en Maserati je moet dit op maar eens bekijken op Google Earth streetview je kan om de fabriek heen lopen heel gaaf.

    Ciao

    Squadra

  • niccolo schrijft:

    Viale Nuccio Bertone, 2, Grugliasco, Turijn, Italië

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

FCA , Maserati

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties