Mogelijk 40-tal klanten voor de New Stratos

Het ziet er naar uit dat Michael Stoschek een gelimiteerde serie van zijn project kan maken de komende jaren. Het ambitieuze megaproject wordt een steeds mooier verhaal dat alsmaar de perfectie nadert. Behalve de ambities op het circuit met een GT2 versie, wordt het ook een heus product, dat je theoretisch in het verkeer tegen zou kunnen komen straks. Het schijnt dat 40 mensen het de moeite waard vinden om ruim 4 ton neer te leggen, voor deze eigenhandige reïncarnatie van een stuk Lancia-geschiedenis, met een veel goedkopere F430 als donor. Dat moet wat ons betreft toch een duidelijk signaal aan de fabrikant zijn, dat ook Lancia ooit z’n ‘Halo car’ moet krijgen (!). Laten we het als Lancia liefhebbers zo formuleren; Een ge-rebadge-te Sebring mag en kan enkel een schamele opstart vormen op weg naar een zekere toekomst. Een tijdelijke oplossing. Ons advies voor daarna; begin maar met de Fulvia ergens in 2013.


6 gedachten over “Mogelijk 40-tal klanten voor de New Stratos

 • 11 februari 2011 om 22:01
  Permalink

  ik MOET er een hebben. blauw met bronskleurige wielen GVD.

  Beantwoorden
 • 12 februari 2011 om 07:57
  Permalink

  @integralechubasco: Misschien kunnen we de Stratos gezamelijk kopen. Spreken we af in welke week wie mag rijden. 4 ton ( excl. BTW / BPM ? ) gedeeld door ??

  Ook als die gezamelijk gekocht wordt zal die te duur zijn helaas. Bovendien zal ik hem nooit meeer afstaan als ik hem mag rijden.

  Beantwoorden
 • 12 februari 2011 om 09:07
  Permalink

  Tja, ik heb het al eerder gezegd: in plaats van die firlmfestivals en zo te sponsoren hadden ze beter dat marketingbudget gebruikt om Stoschek te sponsoren om er zo een gezamelijk project van te maken met een productie van pakweg 500 stuks à la Alfa 8c. Dat had veel betere reclame opgeleverd dan die filmfestivals.

  Beantwoorden
 • 12 februari 2011 om 13:31
  Permalink

  @Lusso: Ben ik helemaal met jouw eens. Ook het inhuren van dure sterren voor reclame vind ik pure onzin. Net alsof Lancia ineens meer verkoopt als 1 van die sterren net doet alsof die Lancia helemaal geweldig vind. Stop dat geld in een groter assortiment of verzin een mooie naam voor de Amerikaanse Lancia.

  Beantwoorden
 • 12 februari 2011 om 22:02
  Permalink

  leuke auto ,maar heeft helemaal niets met Lancia van doen.

  Beantwoorden
 • 13 februari 2011 om 12:23
  Permalink

  @Ferry832:
  ja krijg je dat… 😉 wie mag hem welke weekend… ik denk dat ik er dan ook geen afstand van kan doen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.