Montezemolo vindt het nog te vroeg om over Alfa Romeo te praten

Montezemolo alfa

De pers moet hebben gedacht dat als het niet bij meneer Altavilla lukt, het bij Ferrari-baas Luca Cordero di Montezemolo misschien wel zou lukken, namelijk meer te weten komen over de toekomst van bijvoorbeeld Alfa Romeo. Omdat het geen geheim is dat de knowhow van Ferrari flink wordt gecombineerd met nieuwe producten van Maserati, probeerden journalisten vandaag ook een bruggetje naar Alfa Romeo te maken. Dit ‘premiummerk’ van de toekomst zou immers ook aan het hoogste segment werken…

Maar de Ferrari topman liet zich niet verleiden, en leek ook dezelfde afspraak te hebben gemaakt als zijn collega die eindverantwoordelijk is voor de ontwikkelingen in de regio EMEA. Montezemolo zei heel eerlijk dat het nog te vroeg is om over de toekomst van Alfa Romeo te spreken, als het gaat om het delen van platformtechniek en dergelijke. Wel erkende hij dat de mogelijkheden straks legio zijn.

Het enige nieuws dat de CEO mocht brengen vandaag, is dat Ferrari binnenkort een eigen designcentrum opent en dat de nieuwe supercar LaFerrari daar de eerste officiële vrucht van is. Overigens benadrukte hij ook dat dit niet wil zeggen, dat Pininfarina geen rol meer zal spelen bij het creëren van toekomstige ontwerpen. De historische naam zal dus op de Ferrari-carrosserieën blijven prijken.

2 gedachten over “Montezemolo vindt het nog te vroeg om over Alfa Romeo te praten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.