Home » FCA

Nieuw productieschema Fiat Melfi bijna van start

26 februari 2014 12:26 2 reacties

Jeep Renegade

Al sinds de start van de werkzaamheden rond Fiat’s grote fabriek in Melfi een jaar geleden, houden we nauwlettend in de gaten wat de vorderingen zijn. Gisteren is naar aanleiding van een afspraak met de bonden de aanvangsdatum van 3 maart naar buiten gebracht. Vanaf volgende week dus treed de aanloop naar de nieuwe productie in werking en draait de bestaande productie van de Fiat Punto nog door in aangepaste vorm. Deze laatste zal enkel nog tijdens twee diensten samengesteld worden, terwijl de productie van de carrosserie op de lasafdeling en het vervolgens spuiten op de lakafdeling nog maar tijdens twee dagen van de week zal plaatsvinden.

Jeep Renegade2

Daarnaast gaat de productiekraan intussen geleidelijk wel geheel open in verband met de nieuwe Jeep (Renegade?) (foto’s). Deze is in juli op stoom. Gedurende het najaar zal eenzelfde soort aanloop genomen worden naar de productie van de Fiat (500X). Bonden en fabrikant zijn overeengekomen dat in verband met deze productietoename, de relatie tussen de diverse partijen intenser zal zijn. Hierdoor zullen de circa 5000 werknemers tevens een grotere mate van betrokkenheid ervaren. Melfi zal dankzij de nieuwe productie, minder afhankelijk zijn van de lokale en Europese marktcondities, dankzij de export tot buiten de EU.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

2 reacties »

  • Bartman schrijft:

    Jazeker, de Jeep Renegade.

    Maar die gaat nooit voor de gewenste productieaantallen zorgen. Wat een gedrocht zeg…

    http://infomotori.com/auto/2014/03/03/jeep-renegade/2/1/

  • Lancia4Ever schrijft:

    Wat is toch dat intens negatieve geneuzel over die Renegade? Wordt iedereen gesponsord door de concurrentie ofzo? Dat ding ziet er perfect uit! Een kleine leuke Jeep. Die gaat als warm gebak straks. Dan komt Audi met een bruut saai (en vooral van voren lelijke) TT naar buiten en het publiek juicht op commando. Maarten van Rossem zou zeggen: Mensen die massaal hetzelfde roepen zijn gevaarlijk en dom! (al heeft dat natuurlijk meestal met politiek te maken ­čśë )

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie´┐Żn

FCA

Lees meer over

, , ,

Volg ons

Advertenties