Home » Fiat

Nieuwe Bravo 2011 rijdt al rond in Brazilië

7 april 2010 10:21 3 reacties

Fiat’s geheel uit Brazilië of Fiat’s in verdere staat van ontwikkeling in Brazilië.

Dat zullen we steeds vaker zien de komende tijd. Inmiddels is de basis voor de economische en compacte opvolger van de Panda bijna klaar en zeggen bronnen dat het publiek vanaf 4 april met dit nieuwe praktische wonder kennis zal maken. Maar in de straten rond Rio en Sao Paulo rijdt al een volgende Fiat rond met dikke lagen ducktape en dat is niet omdat men enkel interessant wil doen vanwege een aanstaand nieuwtje. We zien nu duidelijk de vormen van de voor ons bekende Bravo. Brazilianen noemen het de ‘Stilo 2011’. Logisch want deze goed voetballende mensen zien nog altijd verlangend uit naar wat wij al hebben maar zij nog niet. De Stilo is daar nog altijd de C segment Fiat boven de Linea sedan en de (Grande)Punto.

Een vernieuwde Bravo dus en aan de plaatsing en de richting van het uitlaatsysteem te zien, denken wij dat het om een C-Evo onderstel gaat. Het is puur gissen natuurlijk maar waarom zou je anders zoveel moeite nemen om het dak  en andere delen van de nodige mysterieuze bulten te voorzien. Ook de voorzijde moet duidelijk een nieuwe neus verbergen en we zien zelfs een soort uitsparing op de hoogte waar de nieuwe PuntoEvo ook verlichting heeft zitten momenteel. Dat de mooie Bravo mag blijven maakt ons blij. Mogelijk wordt de MY editie volgend jaar al vervangen door deze ‘evolutie’ volgens het nieuwe continuïteitsprincipe van FGA en zien we hier feitelijk de ‘Bravo EVO’.

Technisch zien we er naar uit want de Bravo zou wel eens een optimale C segment auto kunnen worden voor zover de huidige dat nog niet is. Optisch hopen we van harte dat het gebrek aan harmonie van de Punto Evo -zolang ie niet zwart is- bij de Bravo een andere -lees betere- indruk zal achterlaten.

In de gallery zie je ook enkele recente ‘spyshots’ van de nieuwe Uno die vandaag naar buiten kwamen.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

3 reacties »

 • LaTiNo schrijft:

  “gebrek aan harmonie”, dat is een wel heel diplomatiek alternatief voor onsamenhangend gedrocht 🙂

  Ik zag er gisteren nog eentje bij de dealert staan, wat een monster. DAt een of andere rare kwibus dat ding designed is nog tot daar aan toe, maar dat iedereen tot aan de directie dat ontwerp dan goedkeurt…..

 • Lancia4Ever schrijft:

  Haha 😛

 • tweedehands auto's schrijft:

  Gelukkig voor ieder mens een ander model..smaken verschillen..

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Fiat

Volg ons

Advertenties