Home » Alfa Romeo , FCA

President en premier onder de indruk van de Giulia

5 mei 2016 14:40 10 reacties

Giulia Mattarella

De president van de republiek Sergio Mattarella en premier Renzi, waren vanmorgen beide aanwezig op het Quirinaal paleis in Rome om de Giulia van dichtbij te bekijken. Deze traditie was hiermee anders dan alle andere keren en toont aan dat de belangen nu misschien wel groter zijn dan ooit. Marchionne, Altavilla en Elkann, waren eveneens als volledige top aanwezig. In een uiterst ontspannen ontmoeting, viel er vanmorgen duidelijk veel optimisme te bespeuren bij de hooggeplaatste aanwezigen. Ook een selectie medewerkers van de fabriek in Cassino hadden duidelijk de dag van hun leven en droegen trots het nieuwe werktenue in Alfa-kleur, compleet met Milanees logo.

Giulia Mattarella2

Marchionne grapte bij binnenkomst dat de felrode Giulia Quadrifoglio niet lekker rijdt in de stad en dat daarom straks de ring rond Rome nog even genomen zal worden. Renzi zei in een toespraak helder dat dit model een keerpunt vormt en dat de wereld verlangt naar de klasse van het Italiaanse product. Intussen zal er het economische profijt zijn. Cassino zal van de huidige 4300 werknemers, tegen 2018 uitgegroeid zijn tot een fabriek met dik 7700 werknemers. Even verderop zal vandaag door dezelfde topmannen van FCA ook twee Quadrifoglio’s overgedragen aan de Carabinieri. Een mooi Alfa Romeo-feest dus onder de blauwe lucht van Rome. De toekomst is nu pas écht begonnen.

Giulia Mattarella3

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

10 reacties »

 • hans schrijft:

  geweldig

 • Nuvola schrijft:

  Ook in Carabinieri uitvoering een erg indrukwekkende verschijning. Benieuwd naar de preview bij de NL dealers volgende week.

 • hans schrijft:

  wat is het toch een elegante wagen

 • hans schrijft:

  Leuk filmpje en ja zie daar trotse italianen vol passie . En emotie zo hoort het trots zijn op je product .

 • OneFiveNine schrijft:

  Mooi! En nu als de sodemieter al die Duitse wagens vervangen bij de overheid.

 • Eelco schrijft:

  Nuvola,

  Welke preview bedoel je, is dit alleen voor de dealers, of ook voor het publiek. Ik heb van preuninger niks gehoord over een preview.

 • Fred schrijft:

  Prachtige auto, heerlijke tekst, dus Renzi, vervang jouw buitenlandse bak in een Giulia, het zal je goed staan.

 • Nuvola schrijft:

  Eelco, ik heb gehoord dat de Giulia vrijdag 13 mei bij Kien in Arnhem staat. Waarschijnlijk rouleren enkele auto’s zo bij de dealers.

 • niccolo schrijft:

  Saillant detail: ook Merkel was in Rome en ze stond samen met Renzi de internationale pers te woord in het Quirinaal paleis met de Giulia’s als decor 🙂

 • Alfarijder schrijft:

  haha merkel met de staart tussen de benen terug naar duitsland.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo , FCA

Lees meer over

,

Volg ons

Advertenties