Home » Lancia

Reclamespot nieuwe Lancia Ypsilon

3 juni 2011 18:04 3 reacties

spotje nieuwe Ypsilon

Geen dame of homosexueel dit keer, maar een Franse bikkel in de vorm van acteur Vincent Cassel. Cassel’s vrouw is de Italiaanse actrice Monica Bellucci. Stijl en luxe is een ‘recht voor iedereen’, is de boodschap in deze commercial, dat het begin markeert van de marktintroductie van een van de belangrijkste Lancia’s ooit in de geschiedenis van het merk. Lancia is met de nieuwe Ypsilon (en Delta) weer een stuk mannelijker geworden zonder aan stijl en flair in te boeten. Geen onmogelijke gedachte, want er zijn genoeg metromannen die vatbaar zijn voor een modieuze benadering van een modern product. In deze productie van Armando Testa komt dat duidelijk naar voren, in en mooie strakke cinematografische tv-spot. Lancia zal op de komende filmfestivals van Taormina en Venetië weer hoofdsponsor zijn van het evenement. Daarom is het geen toeval dat dit de stijl is, waarin Lancia de Ypsilon presenteert.

Het spotje dat je hier al kunt bekijken gaat zondag pas in première. Frankrijk zal naast Italië de eerste markt zijn waar deze commercial ook te zien zal zijn. Dat er een Franse acteur in voorkomt, zal alleen maar in het voordeel zijn van Lancia. Lancia wil vooral op deze markt buiten Italië, de meeste Ypsilon’s gaan verkopen. Helaas is dit filmpje nog de Italiaanse nagesynchroniseerde versie (lang leve de ondertiteling!). Cassel houdt in deze spot een diepzinnig betoog met de moraal dat luxe en stijl niet zozeer in de kwantiteit zit en de prijs, maar in het karakter van een product. De nieuwe Lancia Ypsilon is daar het bewijs van. Door deze benadering is luxe een optie waar iedereen recht op heeft. Ook mensen die zich ‘enkel’ een auto uit een lager segment kunnen veroorloven.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

3 reacties »

 • Big Alfa Lover schrijft:

  Nu nog op achteraanwieldrijving zetten AL die Lancia’s en we komen er wel.

 • Koen schrijft:

  Van de Y10 is minder dan 3% met vierwielaandrijving gemaakt.
  A112, Y10, Y en Ypsilon hebben nooit achterwielaandrijving gehad.

  Ik begrijp dat fetisjisme ivm achterwielaandrijving niet.
  Het zal zijn voor- en nadelen hebben, maar daarom wat roepen dat alle Lancia’s achterwielaandrijving moeten hebben ???

 • Vitorio schrijft:

  @Koen Stratos, je weet toch!

  Nu ff serieus, ik snap ook niet waarom je een ypsilon met RWD zou willen hebben, zeker in een land als nederland waar vaak de eerste auto al vaak zonder winterbanden rijdt, laat staan het boodschappenwagentje, gaat dat alleen voor problemen zorgen als het weer eens sneeuwt.

  Want oh-oh wat rijden die BMWs ineens voorzichtig dan 😛

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Lancia

Volg ons

Advertenties