Veel VIP’s bezochten vorige week Maranello

Maranello

Ferrari is sterker dan ooit en dat trekt de nodige aandacht. Luca Cordero di Montezemolo mocht daarom de afgelopen maand flink voor gastheer spelen tijdens de paasbrunch. Begin vorige week begon het al met zeer hoog bezoek van de Britse prins Michael George Charles Franklin Windsor, voor vrienden ook wel kortweg Michael of Kent, zoon van prins George de hertog van Kent (foto onder). Na een rondleiding door de fabriek reed de gepassioneerde prins nog eigenhandig een rondje over het circuit van Fiorano met een California en een 599 GTB Fiorano. Mogelijk om een aankoop te overwegen of simpelweg even te ontsnappen aan de hectiek ronde de trouwende koters William en Kate.

Twee dagen later belde de Amerikaanse senator John F. Kerry aan (foto boven). De bijna president van 2004 is zelfs goed bevriend met Di Montezemolo en kreeg eveneens een rondleiding door de fabriek, waar hij de nieuwe FF nader mocht bekijken. Samen met testpiloot Dario Benuzzi reed Kerry vervolgens een rondje over Fiorano in een 458 Italia.

Maranello2

Tot slot kwam er ook nog een oude bekende langs aan de Via Abetone Inferiore 4 te Maranello (foto onder). De voormalige Ferrari renstalmeester Jean Todt kwam voor het eerst weer op vertrouwde bodem sinds zijn aanstelling als voorzitter van de FIA en zijn vertrek uit de Scuderia. Uiteraard ontmoette de Fransman behalve Luca di Montezemolo ook vele oude-collega’s.

Maranello3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.