Home » Overige

VIDEO: Geweldige beelden van making-of Pininfarina Sergio

7 maart 2013 19:15 ��n reactie

PF sergio

De creatie van deze concept is een fantastische ode aan Sergio Pininfarina, recht uit het hart. We hebben er al lovend over geschreven. De dood van zoon Andrea (2008) en vader Sergio Pininfarina (2012) lijkt de firma een bepaalde energie te hebben gegeven, dat geheel in de geest is van deze wereldberoemde autobouwers uit Turijn. Aan alles zie je dat dit bedrijf gestoeld is op de best denkbare traditie op het gebied van Italiaans autodesign.

Schoonheid staat bovenin het vaandel en dat blijft niet onopgemerkt. Na de FF en de Cambiano in 2012, heeft nu ook de Ferrari F12berlinetta bijvoorbeeld de Auto Design Award op de Zwitserse autosalon mogen ontvangen. Paolo Pininfarina mocht de oorkonde in ontvangst nemen gisteren. We gokken erop dat ook voor de Ferrari Sergio vandaag of morgen een prijsje in de wacht gesleept zal worden.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

1 reactie »

  • squadra schrijft:

    He ik wist niet dat het een Ferrari was! maar nu ik het filmpje heb bekeken vind ik het een moderne Dino lijken heel gaaf erg mooi gemaakt door Pininfarina en heerlijk om die mensen vandaag de dag zo bezig te zien echt helemaal top!

    Ciao

    Squadra

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Overige

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties