Alfa Romeo 4C klaar voor debuut in Genève

alfa 4c

Alfa Romeo telt af tot het moment, dat nog weleens een hele belangrijke kon worden in de geschiedenis van het merk. In Genève wordt over een paar uur het doek getrokken van een drietal volbloed Alfa’s die de autoliefhebber doen dromen. De onthulling van de 4C is een aankondiging dat een van de meest begeerlijke automerken op onze planeet langzaam maar zeker terug zal komen, op de wijze zoals het decennia geleden actief was.

alfa 4c rood

4c zilver

De komende tijd zullen we je als lezer van AutoEdizione veel kunnen melden over deze nieuwkomer en de verdere plannen van het bedrijf achter het Milanese label. Blijf ons dus volgen als je alles te weten wilt komen. Het Italiaanse Quattroruote nam alvast een kijkje tijdens de opbouw van de stand en kiekte bijvoorbeeld de door ons reeds aangekondigde parelmoerwitte 4C. Het betreft een Amerikaanse gelimiteerde Launch Edition, die potentiële klanten aan de andere zijde van de oceaan vanaf vandaag vast mag gaan opwarmen voor een kennismaking met ‘Il Biscione Milanese’.  Een Alfa-rode zien we vandaag uiteraard ook en de derde is zilverkleurig.

alfa 4c wit

5 gedachten over “Alfa Romeo 4C klaar voor debuut in Genève

 • 5 maart 2013 om 11:52
  Permalink

  De witte heeft zwate kijkers dat zou ik bij de rode ook doen kennelijk kun je kiezen. Helaas zijn wederom de kop lampen het zwakste punt van het ontwerp verder een leuk rag bakkie. Ben benieuwd naar de echte spec lijst.

  Beantwoorden
 • 5 maart 2013 om 12:02
  Permalink

  In het (mat?) wit buitengewoon mooi!! Uit Carrara-marmer gehouwen. Zwarte koplampen zijn idd beter.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.