Home » Alfa Romeo

Alfa Romeo Giulia mule ook als ‘GTA’ gespot

25 april 2015 21:09 ��n reactie

giulia gta

Afgelopen week is er een nieuwe ontwikkeling gespot rond de Alfa Romeo “Giulia” die we deze zomer als het goed is gaan zien. Grote wielen met beste remklauwen en een uitlaatsysteem met vier uiteinden, tonen bij de hier vastgelegde ‘mule’ duidelijk aan dat de testfase van een krachtigere GTA of QV is begonnen. Dit bewijst dat het gerucht dat CEO Harald Wester gezegd zou hebben dat op 24 juni naast de normale versie ook een GTA/QV getoond zal worden, inderdaad klopt.

giulia gta2

De definitieve carrosserie houdt Alfa Romeo vooralsnog volledig voor ons verborgen en moet volgende maand toch echt op de weg verschijnen, of in juni wanneer de presentatie ook zal plaatsvinden. Onderhuids zou je bij dit exemplaar kunnen denken aan een V6 Biturbo met een vermogen van een pk of 480. Het gerucht gaat dat dit nieuwe blok een inhoud heeft van 2.9 liter. Het grootste geheim van FCA op dit moment blijft verder volledig voor ons verborgen. Ook of de krachtigere variant van de nieuwe D-segment Alfa Quadrifoglio Verde of GTA zal heten bijvoorbeeld.

giulia gta3

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

1 reactie »

  • niccolo schrijft:

    Kijk dan toch, wat een prachtige plaat: Weg van het kerkhof oftewel herrezen uit de dood! Dat het een goed voorteken mag zijn.

    Die mule zelf is trouwens ook ware kunst!

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties