Home » Alfa Romeo

Alfisti houden handtekeningenactie voor heropening museum Arese

6 april 2013 14:45 3 reacties

Museo Storico

Het is een schreeuw om een teken van leven aan het adres van de leiding in Turijn. Alfisten houden weer eens een internationale handtekeningenactie voor het Museo Storico in Arese. Niet geheel onbegrijpelijk, aangezien er nog altijd weinig duidelijkheid is over het lot van het museum in Arese. Een mysterie dat al voortduurt sinds het voorjaar van 2011, nu twee jaar geleden. Het initiatief is nog maar net gestart, dus er zijn nog veel handtekeningen nodig. AutoEdizione-lezers kunnen via deze link hun bijdrage leveren door digitaal te tekenen. De actie loopt ook via Facebook en Twitter.

Museo Storico2

Inmiddels is het voormalige fabriekscomplex sinds een paar weken officieel in handen van de lokale overheid en worden er in samenwerking met projectontwikkelaars flink wat bouwwerkzaamheden verricht op het immense terrein naast het museum. Technisch gezien is van het Alfa Romeo museum in Arese alleen de inhoud in bezit van Fiat SpA.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

3 reacties »

 • niccolo schrijft:

  Goede actie!

 • squadra schrijft:

  Komop mensen allemaal tekenen dan gaat er misschien wat mooi’s gebeuren met het museum!!

  Ciao

  Squadra

 • squadra schrijft:

  hier trouwens nog een prachtig http://www.youtube.com/watch?v=lso6TfScuW8 flimpje over Balocco. als je alles bij elkaar brengt alle eindjes die er nu zijn dan zie wat er met Alfa Romeo gaat gebeuren en ik heb er 1 woord voor fantastisch!!

  Ciao

  Squadra

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie´┐Żn

Alfa Romeo

Lees meer over

,

Volg ons

Advertenties