Fiat 500L binnenkort ook stoerder als Beats Edition

500L Beats

Wie de 500L ja zelfs de Trekking nog net niet stoer genoeg vindt, kan nu uitzien naar deze extra robuust ogende Beats Edition met donkere tonaliteit. Op basis van de 500L Trekking zien we de belangrijkste audio leverancier van Fiat nu ook een handtekening zetten op de hele auto. Binnenkort leverbaar in Italië en de rest van Europa. Dr.Dre is met z’n logo al terug te vinden op de 500L-lijn. De partnership met Fiat en de grote baas van Interscope Geffen A&M Records en productiefirma Jimmy Iovine gaat nu steeds vaker door de gehele Fiat-Chrysler-groep plaatsvinden.

500L Beats2

De 500L zal steeds vaker de hightech kant van Fiat promoten, zoals de 500 bijvoorbeeld de modieuze zijde belicht met de Gucci. De 500L Beats Edition valt op door een nieuwe gematteerde zilveren lak in combinatie met dito zwart. Dat is tevens terug te vinden in het interieur. De stoelen hebben een zwarte bekleding met rood stiksel, de kleur van Beats by Dr.Dre. De 500L Beats Edition is in Italië al bestelbaar en volgt spoedig via Genève de route naar de overige Europese showrooms.

500L Beats3

7 gedachten over “Fiat 500L binnenkort ook stoerder als Beats Edition

 • 10 februari 2014 om 19:26
  Permalink

  Ik vind het marketing die zijn doel mist: Dit moet dus een auto voor audiofreaks zijn. Enkel staat Beats bekend de ze hun audioapparatuur zo maken dat de bassen overdreven doorkomen, men moet de merknaam tenslotte eer aan doen.

  Dat heeft echter tot gevolg dat echte audiofreaks geen grote fan van Beats zijn: Een goede geluidsinstallatie heeft het aangeboden geluidssignaal zo natuurgetrouw mogelijk weer. Wil je lekkere bassen (op zich niets mis mee), dan is een basknop of equalizer op de geluidsinstallatie daarvoor het aangewezen middel.

  Ik vrees dan ook dat dit karretje de doelgroep waar hij op gemikt wordt wel eens niet zo kan aanspreken zoals wordt gehoopt.

  Beantwoorden
 • 10 februari 2014 om 21:40
  Permalink

  Ik blijf de 500L een rare auto vinden. Er klopt gewoon iets niet. Hetzelfde heeft die Mini Countran waar deze op moet lijken. Vreemde verschijning.
  De 500X lijkt me meer potentie hebben.

  Beantwoorden
 • 11 februari 2014 om 12:49
  Permalink

  Laat ze eens beginnen met de spoorbreedte een cm of 6 groter te maken. Dat matgrijs met zwart dak staat wel redelijk trouwens. En noem dat ding gewoon 600 multipla of zo; heeft niets met de 500 te maken.

  Beantwoorden
 • 11 februari 2014 om 16:23
  Permalink

  Ik vind hem zo echt heel gaaf!!

  Multipla zou ik juist niet doen deze naam is nogal negatief voor veel mensen terwijl de auto briljant goed was. Alleen door het VW publiek erg lelijk gevonden maar goed het ding werd wel 3X Topgear auto van het jaar.

  Deze uitvoering vind ik erg mooi ik moet zeggen dat ik kwa lijn de Living niet mooi vind. Die is te lang maar heel belangrijk bij deze auto is de kleur en je moet hem in het echt zien.

  Ciao

  Squadra

  Beantwoorden
 • 12 februari 2014 om 09:42
  Permalink

  @Marcos. Inderdaad, de iets te smalle spoorbreedte geeft de auto een beetje een vreemde en iets truttige look, maar dat is ook het enige. Je moet ook de grootste velgen nemen om het enigszins te verbloemen.

  Beantwoorden
 • 12 februari 2014 om 12:00
  Permalink

  Ik vind de 500L juist in het echt heel erg tegen vallen. Op de foto lijkt het nog wat.
  Hij is raar, bijna lomp en alleen dit type bumpers lijken nog ergens op. Standaard is het gewoon lelijk. Alleen van schuin achter is de auto wel leuk om te zien.
  De branden mogen ook een stuk groter!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.