Home » Alfa Romeo

Giulietta facelift toont Alfa-grille nieuwe stijl

1 augustus 2013 21:21 6 reacties

front giulietta

De Alfa Romeo Giulietta facelift is opnieuw gespot in de warme straten van Turijn en dit keer is het personeel even ‘vergeten’ de auto op tijd af te plakken. Dat brengt ons in de gelegenheid even goed te zien wat de nieuwe stijl van Alfa’s beroemde ‘Scudetto’ (oftewel de centrale grille) naar verwachting zal worden op komende modellen. Het bovenste gedeelte lijkt weg te duiken onder de motorkap, wat voor een redelijk assertieve look zorgt. De punt onderaan is wat scherper en langgerekter geworden, wat voor een geprononceerdere uiterlijk zorgt. Het zogenaamd ontbreken van een spijl, lijkt niet helemaal de bedoeling en komt op ons wat mysterieus over. Het kan uiteraard een wild idee zijn van Centro Stile, maar is mogelijk ook het gevolg van het testen van nieuwe sensoren. De beelden komen opnieuw van Quattroruote.

Ter vergelijking nog even het huidige front:

rinsma

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

6 reacties »

 • ML_A schrijft:

  Onzin en onnodig!

 • niccolo schrijft:

  Zoek de verschillen

 • mareblu schrijft:

  Hectische taferelen bij de dealer. Klanten liggen in hun slaapzak voor de ingang om als eerste zo’n gefacelifte Giulietta te bemachtigen. In Wolfsburg en Munchen doet men geen oog meer dicht. Amerikanen gaan de straat op om te demonstreren tegen het onrecht dat hen wordt aangedaan omdat dit model voor hen niet beschikbaar komt. Deze facelift zou lachwekkend geweest zijn als het niet zo triest was.

 • GiuliettaQV schrijft:

  Sjongejonge, wat een azijnzeikers hierboven. Niks mis met een facelift, ook als is het maar een kleintje. Uiterlijk mag dan niet zoveel veranderen, maar er komen wel nieuwe opties beschikbaar. PDC aan de voorzijde, nieuwe touchscreen navigatie, ander dashboardindeling (door de nieuwe navi), andere kleuren en velgen. MY2014 wordt dus lekker opgefrist en dat mag best eens na 4 jaar.

 • mareblu schrijft:

  Met alle respect GuiliettaQV maar dit kun je geen facelift noemen.

 • Superleggera schrijft:

  nou het spijt me, maar ik vind de nieuwe grille juist wel mooi… ik vond de zwevende grille maar een beetje… ja… zweverig zal ik maar zeggen. Dit staat haar goed. Daarbij komt, een echte facelift had ie niet nodig. Misschien een 4 deurs, dat had ik gedaan als ik SM was. De nieuwe sedan en station laten nog even op zich wachten, dus waarom niet op zn minst een van deze gaten invullen.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie´┐Żn

Alfa Romeo

Lees meer over

, , ,

Volg ons

Advertenties