Home » Maserati

IAA 2011: Maserati bouwt de spanning flink op met SUV concept

12 september 2011 21:53 2 reacties

Maserati SUV IAA 2011

De concept van een Maserati SUV staat inmiddels op de IAA en is klaar voor de onthulling. Doordat mensen achter het merk uit Modena ervoor gekozen hebben alles tot het laatst toe geheim te houden -wat al een kunst is op zich- is de kans groot dat de SUV dé grote onthulling van de IAA zal zijn morgen. We waren haast gaan denken dat de auto toch niet bestaat of inmiddels was uitgesteld. Andere autobouwers -inclusief Fiat- zorgen er juist voor dat ze voor het tumult uit alles al onder de aandacht hebben gebracht. Maserati haalt morgen het doek eraf en wij zijn natuurlijk traditiegetrouw een van de eersten die dit aan je zullen tonen. Zoals je op de foto’s goed kunt zien is men er op gebrand dat er helemaal niets te zien zal zijn tot die tijd.

Maserati SUV onthulling

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

2 reacties »

  • Lusso schrijft:

    Ik vind een SUV helemaal niet passen bij Maserati, maar dat neemt niet weg dat ik benieuwd ben natuurlijk….Wie weet valt het nog mee. Ik zit al klaar voor de eerste foto’s!

  • marcopas schrijft:

    Ik denk niet dat dat een SUV is….of die kerel er achter moet op een trapje staan. Hij komt met z’n schouders boven de auto uit, dat is wel erg laag voor een SUV. Misschien wel een shooting brake?

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Maserati

Lees meer over

, , ,

Volg ons

Advertenties