Lancia live op de IAA in Frankfurt

Lancia iaa

Lancia compenseert het gebrek aan nieuwe modellen in stijl en toont het publiek in Frankfurt wat waarschijnlijk de mooiste stand van de IAA is. Prachtig ontworpen en vol van de tijdloze typische allure van het merk Lancia. Dit wordt dus gelukkig niet weggestopt door FGA, om bijvoorbeeld enkel Alfa Romeo of Maserati deze uitstraling van exclusiviteit te gunnen. Ook zien we niet enkel de voorlopig meest geaccentueerde Ypsilon, maar ook de Delta MY2014, vergezeld door de overzeese Thema en de MPV Voyager met het sportievere ‘S’ tenue. In het meebrengen van de Flavia zag men terecht geen nut. Overigens beseffen we maar al te goed dat de prachtige Delta waarschijnlijk z’n laatste levensfase is ingegaan. De ruime luxe hatchback uit 2008 zal vroeg of laat het stokje over moeten dragen aan een nieuw product op het Compact US Wide platform. Waarschijnlijk in de loop van 2015. Hoe het ook zij, Lancia leeft, maar doet het voorlopig rustig aan.

[nggallery id=990]

2 gedachten over “Lancia live op de IAA in Frankfurt

 • 11 september 2013 om 23:40
  Permalink

  Meer Lancia nieuws aan de overkant van de oceaan te vinden op de website van Allpar waar de eerste spyshots staan van de nieuwe Chrysler 200. Zo op het eerste gezicht lijkt het om een formaat auto als de Mazda 6 te zijn. Een SW zou mooi zijn. Nog even geduld dus.

  Beantwoorden
 • 12 september 2013 om 10:37
  Permalink

  Lancia doet het nu rustig aan…. Begrijp alleen niet dat er geen fatsoenlijke benzine motor (zonder LPG) meer leverbaar is voor de Delta MY2014. Alleen de zakelijke rijder wordt nog bediend, maar het is de vraag of die nog voldoende opmerkzaam zijn op het gebodene.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.