Nu ook Fiat 500C by Gucci

500C by Gucci

Gister heb je terloops als kunnen constateren dat de Gucci variant van de Fiat 500 nu ook als Cabriolet verkrijgbaar is. Om te vieren dat het setje compleet is, zijn Gucci en Fiat samen aan een tour door Europa begonnen. Vandaar dat je gister op onze site hebt kunnen ontdekken dat ook in Nederland inmiddels een catwalk is opgebouwd voor geïnteresseerden.

500c Gucci

Officieel gaat deze tour pas 19 augustus van start, maar ook op de marketingafdeling van Fiat is het momenteel komkommertijd moet je maar denken. Inmiddels is de 500 by Gucci ook buiten Europa aangekondigd, zoals bijvoorbeeld in Japan en Amerika. Dat een 500 in een extra modieuze outfit verkooptechnisch interessant is, bewijzen de 3000 orders die Fiat reeds in de wacht heeft gesleept via de speciaal ingerichte site www.500bygucci.com. De open variant is vanaf deze week hieraan toegevoegd.

Wat ons betreft is de open variant nóg aantrekkelijker, mede dankzij de typische Gucci-kleuren over het midden van de linnen kap. Het extra mooie interieur is bij mooi weer nu nog beter waarneembaar voor omstanders. Ook de 500C by Gucci is in wit en zwart verkrijgbaar. Zwart blijkt het meest fotogeniek in deze lay-out vinden wij.

De Fiat 500 by Gucci is er in Nederland vanaf €19.395 en de 500C by Gucci vanaf € 22.195. De 500C by Gucci staat eind deze maand bij de Italiaanse dealer en begint z’n Europese tour samen met de gesloten 500 by Gucci op 19 augustus in Saint Tropez en doet vervolgens ook steden als Barcelona, Berlijn, Londen, Rome, Florence en Milaan aan. Dat het modieuze duo nu al in Lijnden te zien is, is waarschijnlijk ook te danken aan de optimale prestaties van Fiat in ons land momenteel.

[nggallery id=652]

 

Een gedachte over “Nu ook Fiat 500C by Gucci

  • 2 augustus 2011 om 18:25
    Permalink

    Leuk initiatief, de meeste vrouwen kennen dit merk wel en ach als je voor slechts € 22.195 een echte Gucci in huis kan halen waarom niet?

    Volgende keer iets van Benetton? dat merk heeft wat vrolijkere huis-kleurtjes.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.