Nieuwe Fiat Panda rijdt laatste testrondjes door Napels

Nuova Panda Napoli

De nieuwe Fiat Panda gaat deze maand nabij Napels in productie en doet in de Zuid-Italiaanse stad nog een laatste testronde. Deze door een amateur vastgelegde bewegende beelden, van dit zeer belangrijke product  tijdens een van z’n laatste gecamoufleerde rondjes, tonen aan dat Pomigliano d’Arco er klaar voor is. De Panda wordt een evolutie vol innovaties; vorige week konden we je melden dat er ook op motorische gebied veel nieuws valt te verwachten. Zo zal de 65 pk versie van de TwinAir zijn intrede doen en debuteert een nieuwe variant van het bestaande MultiAir-systeem.

Op het filmpje kun je goed zien hoe Napels zich vandaag voortbeweegt; in de ietwat geordende chaos zien we ook de eerste nieuwe Ypsilon voorbij komen. Vermoedelijk zal Italië er bezaaid mee raken de komende jaren en heeft Lancia de meest succesvolle stadswagen in jaren weten te ontwikkelen. Wat ook opvalt is het feit dat in Napels een zebrapad of verdrijfvlak meer een esthetische functie heeft dan iets anders. Zelfs de politie heeft het drukker met het observeren van de nieuwe Fiat’s, afgezien van het dagelijks bestrijden van de Camorra.

httpvh://youtu.be/CCN36Uz3bmI

6 gedachten over “Nieuwe Fiat Panda rijdt laatste testrondjes door Napels

 • 3 augustus 2011 om 08:07
  Permalink

  Inderdaad chaos… 😆

  Als de Panda er uit ziet zoals op de eerder vertoonde foto’s wordt dit gegarandeerd een megahit.

  Beantwoorden
 • 5 augustus 2011 om 17:11
  Permalink

  Dit is bij het station, die gast stond voor de McDonald’s te filmen.

  Valt alles mee nog hoor het kan daar veel en veel chaotisch-drukker zijn.

  Beantwoorden
 • 5 augustus 2011 om 18:56
  Permalink

  Leuke stad Napels, die donker gekleurde meneren die je door het beeld ziet lopen zijn op de gezellige pizza’s druk bezig om allerhande net echt uitziende merktassen en merkschoenen te verkopen. Vooral in de buurt van de Piazza Garibaldi dus.
  Het leuke is dat de lokale politie voor de show eens in de zoveel tijd een soort razzia houden. Er rijd een gemeente vrachtwagentje met de dieners mee en alle verkopers die niet op tijd hun handelswaar in grote lakens gewikkeld meegenomen hebben die zien hun handelswaar direct in dat gemeentewagentje verdwijnen en dit gaat naar de vuilverbranding/vuilnisbelt.

  Prachtig land dat Italië. 😉

  sorry voor offtopic 😳

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.