Standaard Alfa Romeo 4C vanaf 63.000 euro

4c serie

Alfa Romeo zal de 4C productie in de loop van dit jaar op stoom krijgen. De 500 stuks van de gelimiteerde Launch Edition, bijten de spits af in de fabriek te Modena en eind dit jaar start ook de productie van de standaardversie (foto boven). Deze is vooral te herkennen aan meer afwerking in kunststof (koplampen en interieur) in plaats van carbon fiber. Een ander verschil is de prijs. In Nederland komt de Launch Edition die je in het mooie promofilmpje hieronder ziet, op iets meer dan 68.000 euro en inmiddels weten we dat de basis variant voor een bedrag van rond de 63.000 euro op de prijslijst zal staan in ons land. Alfa Romeo Nederland maakt aankomend voorjaar de prijs officieel bekend. Alfa Romeo hoopt op het hoogtepunt zelfs 3000 stuks van de 4C te bouwen in รฉรฉn jaar tijd.

httpvh://youtu.be/ZkF9swhnF-Q

5 gedachten over “Standaard Alfa Romeo 4C vanaf 63.000 euro

 • 21 maart 2013 om 07:15
  Permalink

  Het amerikaanse thema stoort mij in dat filmpje. Alfa Romeo is in de eerste plaats italiaans en hoort dat ook uit te stralen. ๐Ÿ‘ฟ

  Beantwoorden
 • 21 maart 2013 om 10:50
  Permalink

  63000 dat is netjes ik had daar stiekem al op ge gokt dat betekend dat hij dus ook door het lage gewicht niet zuipt en je hier ook lekker mee kunt toeren. Jammer dat er maar 2 in passen. Als je naar de USA gaat is dit wel wat om te huren daar. Nou ja dan maar twee huren om met z’n 4 op pad te gaan ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

  Tja Voor de VS is dit een pracht reclame. Zelf zou ik hem in de dolomieten hebben op genomen over 1 van de vele haarspeld bochten maar ja daar staat nergens z’n garage met de klassiekers op rij.

  En ja die koplampen dat blijft en probleem met alfa van de laatste tijd na de 159 en 8C zijn ze het verleerd ik zie liever die van de concept.

  Beantwoorden
 • 21 maart 2013 om 16:20
  Permalink

  Ik mis volkomen het DNA van Alfa in dit filmpje. En het is weer zo’n filmpje waar de auto gewoon vervangbaar is voor een ander. Weer een gemiste kans…. Wanneer houdt dat nou eens op?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.