Home » Lamborghini

Afstotelijke ‘Egoista’ verpest Lamborghini feestje

13 mei 2013 12:12 8 reacties

egoista

Wie dacht dat de onlangs op foto’s getoonde getoonde Veneno de overtreffende trap was van extremiteit, vergist zich jammerlijk, want zie hier de egoïstische Egoista concept. Zonder enig respect voor wat het merk uit Sant’Agata Bolognese ooit heeft voortgebracht, eist deze enfant terrible op automobiel gebied, nu de belangrijkste plaats op tijdens het jubileumfeest. Lamborghini toont volgens ons juist nu er een leuke verjaardag te vieren valt, het lelijkste waar het logo met de stier ooit op heeft mogen prijken. Dit ontwerp komt nota bene van de door ons altijd gerespecteerde Walter da Silva, die dit tijdens de onthulling gister persoonlijk ‘de koningin van alle Lamborghini’s’ noemde…. Dat vinden wij een belediging voor alle Lambo’s én koninginnen die ooit hebben bestaan.

Zoals wel vaker is gebeurd in de recente geschiedenis van het merk, vormen hypermoderne straaljagers en helikopters de belangrijkste inspiratiebron voor weer een concept. Behalve een enorme lak aan harmonie, heeft de Egoista ook geen boodschap aan verhoudingen en doet het dus z’n naam eer aan. Boven de enige zitplaats in de ‘auto’ is een nogal hoge glazen kooi geplaatst, waarbij de ontwerper dus naar gevechtshelikopters van het Amerikaanse leger gekeken zou hebben. De tijden van Scaglione, Touring en Bertone lijken nu wel heel ver weg te zijn. Het enige wat wij nog Italiaans vinden aan dit voorstel, is de driekleur op de zijkant en de naam.

egoista2

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

8 reacties »

 • Hans75 schrijft:

  over smaak valt niet te twisten?

  vind het eigenlijk wel een apart ding…

 • squadra schrijft:

  Vind het echt een DROL op wielen ziet er niet uit!! past helemaal niet bij Lamborghini en iedereen wil Alfa Romeo naar VW nou laat dit altijd de reden zijn geweest waarom ik er 100% tegen ben geen respect voor geschiedenis helemaal niks!

  Ik denk dat ik wel duidelijk ben geweest sjonge jonge wat heeft dit totaal niks met Lambo te maken er had ook Sangyong op kunnen staan!

  Ciao

  Squadra

 • Raaf schrijft:

  @squadra: het is nou net Da Silva die de buitengewoon succesvolle 156 en 147 heeft getekend…
  Maar wat een uitglijer is dit! 👿

 • Orso schrijft:

  Lamborghini is helaas te veel beïnvloed door Audi. Dat zegt genoeg.

 • Nuvola schrijft:

  Dit is echt heel lelijk. Meer iets voor de eerstvolgende Batman-film.

 • Di Segno schrijft:

  geef dat ding een stel wieken en een kaliber .50

 • Lancia4Ever schrijft:

  @ Di Segno: Idd Air Wolf! maar dat was nog oogverblindend mooi dankzij die Italiaanse lijn van de Agusta :mrgreen:
  Ze hadden beter een retro Miura kunnen maken op basis van de Gallardo. Had iedereen vandaag staan applaudisseren. Wat een groot gebrek aan visie dit.

 • niccolo schrijft:

  Ach, was Ferruccio Elio Arturo L. niet ook ooit de enfant terrible van motor Valley? En de miura en countach hun tijd ver vooruit? L’histoire se répete.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Lamborghini

Lees meer over

,

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Advertenties