Checkstar netwerk uitgebreid met vijf nieuwe vestigingen

Magneti Marelli Checkstar

Vanaf deze maand is het Checkstar Netwerk wederom flink uitgebreid. Per 1 januari jongstleden zijn er maar liefst vijf nieuwe vestigingen toegevoegd aan het garagenetwerk van Magneti Marelli. Op deze manier komt de gestage groei van het garagenetwerk  in een stroomversnelling.

Het Magneti Marelli Checkstar netwerk, dat het jaar 2013 afsloot met 36 vestigingen, zal vanaf nu bestaan uit 41 garagebedrijven. Het nieuwe kalenderjaar is van start gegaan met de volgende vijf nieuwe vestigingen:

 • Auto Portello uit Heteren
 • Autobedrijf Rom van Vlimmeren uit Steenbergen
 • Auto van Reeuwijk uit Nieuwerkerk a/d IJssel
 • Den Haan Strijen Mobility Center uit Strijen
 • Autobedrijf Dingen uit Oerle

Door de nieuwe vestigingen is Magneti Marelli Checkstar steeds nadrukkelijker vertegenwoordigd binnen Nederland. Checkstar bestaat in Nederland uit garagebedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van service en onderhoud aan auto’s van de merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Binnen deze bedrijven is een grote hoeveelheid ervaring op het gebied van deze automerken aanwezig. Ook delen de medewerkers van deze garagebedrijven een sterke passie voor Italiaanse auto’s. Hierdoor zullen deze auto’s, evenals auto’s van andere merken, in goede handen zijn bij alle Magneti Marelli Checkstar partners.

2 gedachten over “Checkstar netwerk uitgebreid met vijf nieuwe vestigingen

 • 17 januari 2014 om 21:42
  Permalink

  @ San

  Hoe bedoel je, gaat ontwikkelen? Met 41 aangesloten leden heeft de checkstar formule zich inmiddels ontwikkeld tot een serieuze speler op de Nederlandse markt. Als het zo door gaat, zijn er spoedig meer checkstar partners dan FIAT dealers 😉

  BeantwoordenReport user

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.