Alfa Romeo 4C Spider te zien in Genève!

4c spider targa

UPDATE: Alfa Romeo brengt de open 4C Spider (afbeelding onder is bevestiging van deze naam) mee naar Genève deze week. Een behoorlijke verrassing toch uit Alfa’s grote koker der goed bewaarde geheimen, aangezien er nauwelijks geruchten over waren gedurende de afgelopen dagen. Uiteraard was er eind vorig jaar wel een testexemplaar te zien op de openbare weg.

Toch hadden we het vermoeden dat vanwege het nog actuele marktdebuut van de gesloten versie, er nog even even niet over de 4C Spider gesproken zou worden dit eerste kwartaal, laat staan dat het al getoond zou worden in Zwitserland. Dat laatste gaat nu toch echt gebeuren, zoals je kunt zien op deze uitgelekte afbeelding van de opbouw van Alfa Romeo’s stand in Genève. De open 4C heeft zoals je ziet een uniek vormgegeven zwart (afneembaar) dak, een ander uitlaatsysteem (vermoedelijk 4 in plaats van 2). Ook in andere details, zal de nieuwe Spider zich onderscheiden van de gesloten 4C.

4c spider

5 gedachten over “Alfa Romeo 4C Spider te zien in Genève!

 • 3 maart 2014 om 10:15
  Permalink

  Denk dat het een goede zet is, ook in het licht van de beloofde plannen. Er wordt duidelijk gas gegeven bij Alfa, zou je kunnen denken. De beste manier om sceptici de mond te snoeren. Hoewel bij mij ook nog steeds, heel af en toe het “zal het echt nog goed komen met FCA” gevoel opduikt.

  Want kijk toch eens naar de nieuwe Jeep Renegade….. 😯 🙁 😯 🙁

  Beantwoorden
 • 3 maart 2014 om 14:51
  Permalink

  De Jeep Renegade word een hele leuke auto. Dat AB weer loopt te roepen dat doen ze standaard want die site is pro VW en alles wat Duits is. De Fiat 500X zal nog leuker worden denk ik. Tja en Lancia dat doet pijn misschien in de vriezer om eerst de andere merken er helemaal boven op te helpen wie zal het zeggen??

  Ciao

  Squadra

  Beantwoorden
 • 3 maart 2014 om 21:57
  Permalink

  De Renegade leuk? Heb je de foto’s eens goed bekeken? Deze speciaal voor Europa ontwikkelde auto ziet er niet uit! De verhoudingen kloppen van geen kant! Lijkt wel een dinky toy wagentje. Alleen het dashboard ziet er goed uit, maar voordat potentiële kopers dat hebben gezien, zijn ze allang weggehold door dat uiterlijk.
  Deze auto kan denk ik geplaatst worden in het lange rijtje van flops van de Fiat-groep.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.