Home » Fiat

Fiat Ecodrive: Zuinig, zuiniger zuinigst

31 maart 2010 6:23 2 reacties

Fiat heeft succes als schoon merk en een van de onderdelen van het succes is een heel slim Ecodrive systeem voor de consument.

Een ideaal ‘gebbetje’ waar Fiat al de nodige erkennnig voor heeft gekregen de afgelopen tijd. Na een recente versie voor de zakelijke rijder volgt er nu eentje voor de ultra groene aardgasrijder. Ieder Natural Power piloot kan voortaan kicken op zijn virtuele resultaten van het extra zuinig rijden. Zo wordt ‘groen zijn’ voor sommigen nog een verslavende topsport. Plug je Fiat USB stick in de Blue&Me aansluiting van je aardgas Punto Evo en rij vervolgens zo schoon en zuinig mogelijk. Thuis zie je ondermeer hoeveel gas je hebt verbruikt en hoeveel cent het je heeft gekost. Vanaf dat punt lacht de Panda NP rijder inderdaad iedereen uit. De software is in samenwerking met energiemaatschappij ENI tot stand gekomen en gratis te downloaden.    

Fiat zegt inmiddels dat ongeveer 35.000 automobilisten dagelijks gebruik maken van het Ecodrive systeem en dat het programma meer dan 100.000 keer is gedownload.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

2 reacties »

  • Diane schrijft:

    jammer dat er geen helplijn is want wij krijgen het niet geinstalleerd in onze fiat 500. geeft heel de tijd een fout aan.
    echt jammer

  • Lancia4Ever schrijft:

    De Fiat dealer kan vast helpen denk ik.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Fiat

Volg ons

Advertenties